banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Perkedel Bakar - gehaktbrood
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Perkedel Bakar
gehaktbrood
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr. gemengd gehakt
zout naar smaak
1/2 theel peper
2 eieren,
1/2 theel. nootmuskaat
2 bosuitjes
4 sjalotten
paneermeel
5 tenen knoflook 25 gr. boter.
300 gr. zoete aardappelen

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de bosuitjes in ringetjes. Meng de aardappelen, het gehakt, de eieren, het zout, de peper, de nootmuskaat, de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat en de bosuitjes goed door elkaar.
Vet een schaal in met de boter en leg het mengsel in de schaal en bestrooi deze met een dun laagje parneermeel. Vervolgens een paar klontjes boter er op. Bak de gehaktbrood in 45 minuten gaar in een oven op 175gr.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683725