logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Perkedel Bakar
gehaktbrood
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr. gemengd gehakt
zout naar smaak
1/2 theel peper
2 eieren,
1/2 theel. nootmuskaat
2 bosuitjes
4 sjalotten
paneermeel
5 tenen knoflook 25 gr. boter.
300 gr. zoete aardappelen

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de bosuitjes in ringetjes. Meng de aardappelen, het gehakt, de eieren, het zout, de peper, de nootmuskaat, de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat en de bosuitjes goed door elkaar.
Vet een schaal in met de boter en leg het mengsel in de schaal en bestrooi deze met een dun laagje parneermeel. Vervolgens een paar klontjes boter er op. Bak de gehaktbrood in 45 minuten gaar in een oven op 175gr.

Add comment

Submit

who is online

We have 247 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151391