Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Perkedel Bakar - gehaktbrood

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Perkedel Bakar
gehaktbrood
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr. gemengd gehakt
zout naar smaak
1/2 theel peper
2 eieren,
1/2 theel. nootmuskaat
2 bosuitjes
4 sjalotten
paneermeel
5 tenen knoflook 25 gr. boter.
300 gr. zoete aardappelen

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de bosuitjes in ringetjes. Meng de aardappelen, het gehakt, de eieren, het zout, de peper, de nootmuskaat, de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat en de bosuitjes goed door elkaar.
Vet een schaal in met de boter en leg het mengsel in de schaal en bestrooi deze met een dun laagje parneermeel. Vervolgens een paar klontjes boter er op. Bak de gehaktbrood in 45 minuten gaar in een oven op 175gr.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257078