gehaktbrood
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr. gemengd gehakt
zout naar smaak
1/2 theel peper
2 eieren,
1/2 theel. nootmuskaat
2 bosuitjes
4 sjalotten
paneermeel
5 tenen knoflook 25 gr. boter.
300 gr. zoete aardappelen
Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de bosuitjes in ringetjes. Meng de aardappelen, het gehakt, de eieren, het zout, de peper, de nootmuskaat, de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat en de bosuitjes goed door elkaar.
Vet een schaal in met de boter en leg het mengsel in de schaal en bestrooi deze met een dun laagje parneermeel. Vervolgens een paar klontjes boter er op. Bak de gehaktbrood in 45 minuten gaar in een oven op 175gr.
ingrediënten:
600 gr. gemengd gehakt
zout naar smaak
1/2 theel peper
2 eieren,
1/2 theel. nootmuskaat
2 bosuitjes
4 sjalotten
paneermeel
5 tenen knoflook 25 gr. boter.
300 gr. zoete aardappelen
Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de bosuitjes in ringetjes. Meng de aardappelen, het gehakt, de eieren, het zout, de peper, de nootmuskaat, de sjalotten, de knoflook, de nootmuskaat en de bosuitjes goed door elkaar.
Vet een schaal in met de boter en leg het mengsel in de schaal en bestrooi deze met een dun laagje parneermeel. Vervolgens een paar klontjes boter er op. Bak de gehaktbrood in 45 minuten gaar in een oven op 175gr.