1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soto Bebek
soep van eend
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 eend (ca. 2 kg.)
4 theelepels Chinese 5-kruiden
5 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
6 salam blaadjes
2 sjalotten
500 ml. kippenbouillon (zie recept)
200 gr. su-un
1/2 theel peper
1 mespunt zout
30 ml olie

Cara membuat:
bereiding:
Week de soe-oen voor 30 minuten in water. Wrijf de eend in met de Chinese vijfkruiden en braad de eend aan voor 30 minuten in een braadpan. Haal vervolgens het vlees van de botjes. Verwarm de bouillon en voeg de botjes toe en laat dit 30 minuten trekken. Haal dan de botjes uit de bouillon.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de kunyit en de gember fijn tot een boemboe. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg de gefruite boemboe met de salam toe aan de bouillon. Laat de bouillon wat inkoken en voeg het vlees, de soe-oen en peper en zout naar smaak toe. Verhit alles goed en serveer
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764404