banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Soto Bebek - soep van eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soto Bebek
soep van eend
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 eend (ca. 2 kg.)
4 theelepels Chinese 5-kruiden
5 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
6 salam blaadjes
2 sjalotten
500 ml. kippenbouillon (zie recept)
200 gr. su-un
1/2 theel peper
1 mespunt zout
30 ml olie

Cara membuat:
bereiding:
Week de soe-oen voor 30 minuten in water. Wrijf de eend in met de Chinese vijfkruiden en braad de eend aan voor 30 minuten in een braadpan. Haal vervolgens het vlees van de botjes. Verwarm de bouillon en voeg de botjes toe en laat dit 30 minuten trekken. Haal dan de botjes uit de bouillon.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de kunyit en de gember fijn tot een boemboe. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg de gefruite boemboe met de salam toe aan de bouillon. Laat de bouillon wat inkoken en voeg het vlees, de soe-oen en peper en zout naar smaak toe. Verhit alles goed en serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39950886