Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sosis Solo - Gevulde Flensjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sosis Solo
Gevulde Flensjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. tarwebloem
1 ei
125 ml water
zout naar smaak
150 gr gehakt
50 gr gesnipperde ui
peper en nootmuskaat naar smaak
1 eetl ketjap manis
olie,

Cara membuat:
bereiding:
Vorm van de bloem, het ei, het water en het zout een glad beslag en van het beslag hele dunne flensjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de ui glazig en het gehakt rul. Voeg dan de peper, zout en nootmuskaat naar smaak toe en de ketjap manis. Roer alles goed door elkaar. Laat afkoelen.
Leg 2 theel vulling in de lengte op een flensje en rol/vouw het flensje op totdat er een langwerpig pakketje gevormd is. Plak het pakketjes vast met een restje belsag of water. Bak/frituur de flensjes daarna kort in hete olie.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 215 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248267