banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sosis Solo - Gevulde Flensjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sosis Solo
Gevulde Flensjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. tarwebloem
1 ei
125 ml water
zout naar smaak
150 gr gehakt
50 gr gesnipperde ui
peper en nootmuskaat naar smaak
1 eetl ketjap manis
olie,

Cara membuat:
bereiding:
Vorm van de bloem, het ei, het water en het zout een glad beslag en van het beslag hele dunne flensjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de ui glazig en het gehakt rul. Voeg dan de peper, zout en nootmuskaat naar smaak toe en de ketjap manis. Roer alles goed door elkaar. Laat afkoelen.
Leg 2 theel vulling in de lengte op een flensje en rol/vouw het flensje op totdat er een langwerpig pakketje gevormd is. Plak het pakketjes vast met een restje belsag of water. Bak/frituur de flensjes daarna kort in hete olie.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 361 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558759