banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
sate sapi asem legit - sate van rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
sate sapi asem legit
sate van rundvlees
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
water
15 sate stokjes
 
haluskan:
bumbu:
9 teentjes knoflook
2 eetl ketumbar
1/4 theel jinten, geroosterd
3 eetl palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 theel asam
1 theel ananas, geraspt
1 eetl boter
 
taburan:
garnering:
sla
tomaten
sjalotjes
komkommer
rawit
 
cara membuat:
bereiding:
Was het vlees met water en snijd deze daarna in dobbelsteentjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze een houtskoolvuurtje zachtjes gaar en goudbruin. Besprenkel het vlees tijdens het roosteren met de marinade.
Serveer de sate met de in blokjes en plakjes gesneden garnering.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 368 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39075355