Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
sate sapi asem legit - sate van rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
sate sapi asem legit
sate van rundvlees
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
water
15 sate stokjes
 
haluskan:
bumbu:
9 teentjes knoflook
2 eetl ketumbar
1/4 theel jinten, geroosterd
3 eetl palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 theel asam
1 theel ananas, geraspt
1 eetl boter
 
taburan:
garnering:
sla
tomaten
sjalotjes
komkommer
rawit
 
cara membuat:
bereiding:
Was het vlees met water en snijd deze daarna in dobbelsteentjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze een houtskoolvuurtje zachtjes gaar en goudbruin. Besprenkel het vlees tijdens het roosteren met de marinade.
Serveer de sate met de in blokjes en plakjes gesneden garnering.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411198