1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rawon Jawa Timur
zwarte rundvlees soep op Oost-Javaanse wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gram runderschenkel
1500 ml water
6 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
1 bosuitje
1 eetl zout
1/2 theel peper
3 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 keluak/kluwek
1 cm kunyit
4 kemiri noten
 
Tabuaran:
garnering:
3 eetl sambal trasi
kroepoek
100 gr tauge
6 eieren
6 plakken tempe goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes van 2 cm en de bosui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze kort mee.
Voeg dan het water toe samen met de peper, de palmsuiker, het zout en het asemwater en kook het geheel zachtjes totdat het vlees gaar is. Schep dan de bosui erdoor en verdeel de soep over 6 kommen. Verdeel de garnering over de kommen en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092625