1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Ebi Basa

Bahan-bahan:
Ingredienten:
150 gr. ebi (gedroogde kleine visjes)
2 rode uien
3 rode lomboks (spaanse pepers)
1 theel trassi
2,5 cm laos
2 eetl olie
2 salam blaadjes
2 eetl asemwater
15 gr. gula djawa
zout
50 ml. dunne kokosmelk (santen cair)

Cara membuat:
bereiding:
Week de ebi voor 10 minuten. Wrijf of maal de uien, de knoflook, de lomboks en de laos fijn tot een boemboe (pasta) Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de ebi en de salam goudbruin. voeg dan het asemwater en de palmsuiker toe en laat het geheel koken totdat het rood begint te kleuren. Dan zout naar smaak en de kokosmelk toevoegen en 1 minuut zachtjes laten stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619