Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sambal goreng godok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal goreng godok

Bahan-bahan:
Ingredienten:
100 gr grote garnalen, gepeld
2 eetl olie
300 ml kokosmelk
500 gr boontjes (peultjes of snijbonen)
100 gr petehbonen

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm loas
1 theel trassi
1 theel gula jawa
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de boontjes en de peteh grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en frui hierin de boemboe. Voeg dan de boontjes, de peteh en de kokosmelk toe en stoof de groenten gaar. Voeg 5 minuten voor het einde de garnalen toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110567