Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Goreng Cumi - inktvis in een rode pittige en romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Cumi
inktvis in een rode pittige en romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis, klein
300 ml kokosmelk
2 rode lomboks
1 salam blad
4 cm lengkuas/laos
2 jeruk purut blaadjes
1 tomaat
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
4 cm jahe
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en spoel af. Snijd de lomboks in dunne ringen en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de salam, de laos, de jeruk purut en de tomaat toe en meng goed.
Vervolgens de kokosmelk en de inktvis toevoegen en breng aan de kook. Kook het daarna verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413