logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Daging Madura

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
3 eetl olie
2 salam blad
1 eetl petis udang

Haluskan:
boemboe:
1 serehstengel
3 cm laos
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
4 sjalotten
3 rode lomboks
zout naar smaak

Cara mebuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de salam voor 3 minuten. Dan de petis toevoegen samen met het vlees het laat het geheel zachtjes sudderen totdat het gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 142 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391875