banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kuning Jeruk
gestoofd rundvlees in geel gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
2 cm laos
2 sereh/citroengras
2 salam blaadjes
15 jeruk purut blaadjes
2000 ml water
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper

Haluskan:
bumbu:
5 kemiri noten
3 cm kunyit
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en de jeruk purut blaadjes fijn (wel eerst de nerf weghalen) Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng in een pan het water, het vlees, de bumbu, de laos, de salam en de jeruk purut blaadjes en breng aan de kook. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus indikt.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229982