banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Daging Kuning Jeruk - gestoofd rundvlees in geel gekruide saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kuning Jeruk
gestoofd rundvlees in geel gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
2 cm laos
2 sereh/citroengras
2 salam blaadjes
15 jeruk purut blaadjes
2000 ml water
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper

Haluskan:
bumbu:
5 kemiri noten
3 cm kunyit
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en de jeruk purut blaadjes fijn (wel eerst de nerf weghalen) Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng in een pan het water, het vlees, de bumbu, de laos, de salam en de jeruk purut blaadjes en breng aan de kook. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus indikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40326494