banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Daging Kukus Berkuah Jamur - gestoomd vlees met paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kukus Berkuah Jamur
gestoomd vlees met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rundergehakt
1 theel peper
1 eiwit
1 theel palmsuiker
1 theel maizena
1/4 theel nootmuskaat
1/4 ui, gehakt

Bahan kuah:
1250 ml runderbouillon
1 tomaat
4 shi-take
100 gr champignons
15 gr tuberoos
1 lenteui
2 eetl palmsuiker
3 cm jahe
1 eetl zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1 theel nootmuskaat
1 theel peper
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehakt samen met de peper, het eiwit, de palmsuiker, de maizena, de noot muskaat en de ui tot een homogene massa. Vorm dan een rol met een diameter van 3 cm en stoom het daarna in 30 minuten gaar. Snijd het dan in 1 1/2 cm dikke plakken.

Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaat fijn, halveer de champignons en snijd de shi-take in dunne reepjes evenals de tuberoos. Snijd de lentui in schuin gesneden stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jahe voor3 minuten. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de overige ingrediënten toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het vlees toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557874