1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bekakap
geroosterde gekruide kip
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 salamblaadjes
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahe)
3 cm kencur (kentjoer)
5 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 serehstengel
1 tomaat
8 kemirinootjes
1 theel ketumbar
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingredieënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip aan de borstkant over de lengte doormidden. Verwarm een wok/wadjan en meng daarin de kokosmelk met de boemboe, zout naar smaak en de salamblaadjes. Als de kokosmelk kookt voeg dan de kip toe, zet het vuur uit en laat het vlees 1 uur marineren.
De kip laten uitlekken en dan gaar en bruin roosteren op een houtkoolvuurtje. Bestrijk de kip regelmatig met de saus.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806