1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Belawar
Sumbanese geroosterde kip met kokos
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
1 theel witte peper
zout naar smaak
1,5 theel asem
50 ml water
100 g versgeraspt kokos

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
6 sjalotjes
7 teentjes knoflook
13 rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en wrijf deze stukjes in met peper en zout naar smaak. Rooster vervolgens de stukjes boven een houtskoolvuurtje halfgaar.
Bak eerst droog de ketumbar en de jinten. Wrijf daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng vervolgens het water door de asem en meng dit met de boemboe, de kokos en wat zout.
Marineer de kippestukjes met het net gevormde mengsel voor 30 minuten en rooster de kippestukjes dan boven het houtkoolvuurtje verder gaar.

who is online

We hebben 26 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051