banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gang Soom Kai Jiew - Zurige soep met omelet
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gang Soom Kai Jiew
Zurige soep met omelet


Ingrediënten:
2 eieren
3 rode rawits
15 koriander blaadjes
1 lente uitje
1 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl zure curry pasta (zie recept)
350 ml water
1 theel asem
2 eetl palmsuiker
4 chinese radijsjes
25 gr garnalen
2 eetl vissaus
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Hak de koriander, de rawits en het lente-uitje fijn. Verhit in een pan het water en voeg de curry pasta, de asem en de garnalen toe. Dan de radijsjes, de rawits, de palmsuiker, het zout en de vissaus en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen.
Klop de eieren op en meng hierdoor de koriander, de lente-ui en de peper. Verhit in een pan de olie en bak van het mengsel een omelet. Snijd de omelet in vierkantje en schep dit door de soep en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303266