banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Gang Soom Kai Jiew - Zurige soep met omelet
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gang Soom Kai Jiew
Zurige soep met omelet


Ingrediënten:
2 eieren
3 rode rawits
15 koriander blaadjes
1 lente uitje
1 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl zure curry pasta (zie recept)
350 ml water
1 theel asem
2 eetl palmsuiker
4 chinese radijsjes
25 gr garnalen
2 eetl vissaus
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Hak de koriander, de rawits en het lente-uitje fijn. Verhit in een pan het water en voeg de curry pasta, de asem en de garnalen toe. Dan de radijsjes, de rawits, de palmsuiker, het zout en de vissaus en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen.
Klop de eieren op en meng hierdoor de koriander, de lente-ui en de peper. Verhit in een pan de olie en bak van het mengsel een omelet. Snijd de omelet in vierkantje en schep dit door de soep en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380400