Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gang Soom Kai Jiew - Zurige soep met omelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gang Soom Kai Jiew
Zurige soep met omelet


Ingrediënten:
2 eieren
3 rode rawits
15 koriander blaadjes
1 lente uitje
1 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl zure curry pasta (zie recept)
350 ml water
1 theel asem
2 eetl palmsuiker
4 chinese radijsjes
25 gr garnalen
2 eetl vissaus
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Hak de koriander, de rawits en het lente-uitje fijn. Verhit in een pan het water en voeg de curry pasta, de asem en de garnalen toe. Dan de radijsjes, de rawits, de palmsuiker, het zout en de vissaus en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen.
Klop de eieren op en meng hierdoor de koriander, de lente-ui en de peper. Verhit in een pan de olie en bak van het mengsel een omelet. Snijd de omelet in vierkantje en schep dit door de soep en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277