Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gang Soom Kai Jiew - Zurige soep met omelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gang Soom Kai Jiew
Zurige soep met omelet


Ingrediënten:
2 eieren
3 rode rawits
15 koriander blaadjes
1 lente uitje
1 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl zure curry pasta (zie recept)
350 ml water
1 theel asem
2 eetl palmsuiker
4 chinese radijsjes
25 gr garnalen
2 eetl vissaus
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Hak de koriander, de rawits en het lente-uitje fijn. Verhit in een pan het water en voeg de curry pasta, de asem en de garnalen toe. Dan de radijsjes, de rawits, de palmsuiker, het zout en de vissaus en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen.
Klop de eieren op en meng hierdoor de koriander, de lente-ui en de peper. Verhit in een pan de olie en bak van het mengsel een omelet. Snijd de omelet in vierkantje en schep dit door de soep en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117523