Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gang Luang Gung - Gele curry garnalen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gang Luang Gung
Gele curry garnalen soep 

ingrediënten
11 gamba's
3 eetl gele curry pasta (zie recept)
100 ml asemwater
250 ml Water
2 eetl Vissaus
1 eetl palmsuiker
50 gr ingelegde bamboo scheuten
 
Bereiding:
Maak de garnalen schoon, maar laat de kop zitten. Fruit in een pan de curry pasta voor 1 minuut en voeg het water toe. Wanneer dit kookt, dan de overige ingrediënten toevoegen en kook het geheel 2 minuten.
Serveer met rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117596