Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gang Luang Gung - Gele curry garnalen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gang Luang Gung
Gele curry garnalen soep 

ingrediënten
11 gamba's
3 eetl gele curry pasta (zie recept)
100 ml asemwater
250 ml Water
2 eetl Vissaus
1 eetl palmsuiker
50 gr ingelegde bamboo scheuten
 
Bereiding:
Maak de garnalen schoon, maar laat de kop zitten. Fruit in een pan de curry pasta voor 1 minuut en voeg het water toe. Wanneer dit kookt, dan de overige ingrediënten toevoegen en kook het geheel 2 minuten.
Serveer met rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333