banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gang Head - paddestoelen soep (2 pp)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gang Head
paddestoelen soep (2 pp)
Ingredienten:
150 gemengde paddestoelen
400 ml water
3 cm laos
1 sereh
2 kaffir lime / jerut purut blaadjes
3 rode lomboks
2 rode rawits
1 eetl kleefrijst
1/2 theel asem
2 eetl water
1/2 theel zout
3 eetl nam pla (vissaus)
80 gr bamboescheuten
heet water

Bereiding:
week de rijst voor 2 uur in heet water en wrijf deze daarna fijn. Meng de asme met de eetl water. Snijd de bamboescheuten in dunne reepjes. Snijd de sereh en de laos fijn en kneus deze. Kneus de lomboks en de rawits.
Verhit in een pan het water en voeg de lomboks, de rawits, de sereh en de laos toe. Dan de rijst, de paddestoelen, de bamboescheuten, de lime /jerut purut blaadjes, de nam pla, het asemwater en het zout toevoegen en dit zachtjes voor 8 minuten laten sudderen. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298456