Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gai Joo Khing - kip met gember soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gai Joo Khing
kip met gember soep


ingrediënten:
350 gr kip
5 teentjes knoflook
5 cm jahe
2 eetl tauco (gele bonen pasta)
450 ml kippenbouillon
1/2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1 lenteui
15 blaadjes koriander
1 eetl olie

garnering:
1 rode lombok

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de lenteui in kleine stukjes en hak de koriander fijn. Snijd de lombok in dunne reepjes.
Verhit in een wok de olie en bak de kip voor 5 minuten. Voeg dan de knoflook en de gember toe en bak dit 2 minuten. Dan de tauco en de bouillon toevoegen en kook dit voor 5 minuten. Meng de kecap, de peper, de lenteui en de koriander erdoor. Garneer het met de reepjes lombok en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961