Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Semur Bebek Legit - gestoofde eend in kruidige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Semur Bebek Legit
gestoofde eend in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1 eetl asam
1 theel zout
800 ml kokoswater
1 eetl palmsuiker
2 salam blad
4 cm laos
2 sereh/citroengras
6 eetl kecap manis

Haluskan:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl ketumbar
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in vier stukken en wrijf deze in met het zout en de asam en laat dit 15 minuten intrekken en spoel daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de eend, de palmsuiker, de salam, de laos, de sereh en de bumbu en breng aan de kook. Dan de kecap toevoegen en meng goed. Vervolgens zachtjes de eend gaar sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795052