logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Semur Bebek Legit
gestoofde eend in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1 eetl asam
1 theel zout
800 ml kokoswater
1 eetl palmsuiker
2 salam blad
4 cm laos
2 sereh/citroengras
6 eetl kecap manis

Haluskan:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl ketumbar
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in vier stukken en wrijf deze in met het zout en de asam en laat dit 15 minuten intrekken en spoel daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de eend, de palmsuiker, de salam, de laos, de sereh en de bumbu en breng aan de kook. Dan de kecap toevoegen en meng goed. Vervolgens zachtjes de eend gaar sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 55 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180744