banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 11 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Semur Bebek Legit - gestoofde eend in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Bebek Legit
gestoofde eend in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1 eetl asam
1 theel zout
800 ml kokoswater
1 eetl palmsuiker
2 salam blad
4 cm laos
2 sereh/citroengras
6 eetl kecap manis

Haluskan:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl ketumbar
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in vier stukken en wrijf deze in met het zout en de asam en laat dit 15 minuten intrekken en spoel daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de eend, de palmsuiker, de salam, de laos, de sereh en de bumbu en breng aan de kook. Dan de kecap toevoegen en meng goed. Vervolgens zachtjes de eend gaar sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 320 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38249481