banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Iga Bakar Kecap - geroosterde spareribs met kecap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Bakar Kecap
geroosterde spareribs met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr runder ribben/spareribs
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
4 cm jahe
2 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1500 ml water
6 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spareribs in stukken. Hak de knoflook, de sjalotjes en de jahe fijn. Verhit in een pan de boter en fruit de de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan de kecap, de honing, de oestersaus, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en meng goed. Dan het water langzaam toevoegen en kook het geheel verder gaar. Rooster of bak daarna het vlees boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel het regelmatig met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291246