banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 11 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 22 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 28 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 29 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Bakar Kecap
geroosterde spareribs met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr runder ribben/spareribs
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
4 cm jahe
2 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1500 ml water
6 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spareribs in stukken. Hak de knoflook, de sjalotjes en de jahe fijn. Verhit in een pan de boter en fruit de de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan de kecap, de honing, de oestersaus, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en meng goed. Dan het water langzaam toevoegen en kook het geheel verder gaar. Rooster of bak daarna het vlees boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel het regelmatig met de saus.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36476700