logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Iga Bakar Kecap
geroosterde spareribs met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr runder ribben/spareribs
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
4 cm jahe
2 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1500 ml water
6 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spareribs in stukken. Hak de knoflook, de sjalotjes en de jahe fijn. Verhit in een pan de boter en fruit de de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan de kecap, de honing, de oestersaus, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en meng goed. Dan het water langzaam toevoegen en kook het geheel verder gaar. Rooster of bak daarna het vlees boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel het regelmatig met de saus.

Add comment

Submit

who is online

We have 210 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139982