1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Bakar Kecap
geroosterde spareribs met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr runder ribben/spareribs
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
4 cm jahe
2 eetl kecap manis
2 eetl honing
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1500 ml water
6 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spareribs in stukken. Hak de knoflook, de sjalotjes en de jahe fijn. Verhit in een pan de boter en fruit de de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan de kecap, de honing, de oestersaus, het zout, de peper en de nootmuskaat toe en meng goed. Dan het water langzaam toevoegen en kook het geheel verder gaar. Rooster of bak daarna het vlees boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel het regelmatig met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619