1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Laksa
mihun gerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. mihun.
300 gr.kipfilet
2 eieren,gekookt en in plakjes gesneden
150 gr gekookte garnalen.
500 ml kokosmelk
1 serehstengel,gekneusd
250 ml kippebouillon
1/2 eetl. gula jawa (palmsuiker)

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel.ketumbar
1 theel.jintan
2 theel.kunir
5 kemirinoten
1 theel.trassi
1/2 eetl.asem

Cara membuat:
bereiding:
Week de mihun 20 minuten in warm water totdat het gaar is. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten. voeg dan de kippebouillon, de gula jawa en de asem toe. Goed roeren en dan de kokosmelk toevoegen. Laat dit zachtjes 10 minuten sudderen.
Snijd de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de kip bruin en gaar.
Leg in kommetjes wat mihun met daarop de kip, de garnalen het ei en giet de saus eroverheen. Garneer met bawang goreng en wat fijngesneden selderieblaadjes
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710