banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kwetiauw Goreng Babat Cabai Hijau
gebakken noodles met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:200 gr runderpens
400 gr kwetiau (platte rijstmie)
100 gr tauge
2 eieren
2 theel kecap asin
50 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
4 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 groene lomboks
3 groene rawits
1/2 eetl ebi

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water en kook de pens gaar en snijd het dan in stukjes. Kook de kwetiau kort in water en laat het uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de pens toe en bak deze bruin en schuif naar de zijkant. Voeg dan de eieren toe en bak deze los. Dan de tauge en de kecap toevoegen, meng goed en bak de tauge zacht. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Meng het water erdoor en voeg dan de kwetiau toe en roer totdat alles gaar is geworden.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250616