banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kwetiauw Goreng Babat Cabai Hijau - gebakken noodles met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kwetiauw Goreng Babat Cabai Hijau
gebakken noodles met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:200 gr runderpens
400 gr kwetiau (platte rijstmie)
100 gr tauge
2 eieren
2 theel kecap asin
50 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
4 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 groene lomboks
3 groene rawits
1/2 eetl ebi

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water en kook de pens gaar en snijd het dan in stukjes. Kook de kwetiau kort in water en laat het uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de pens toe en bak deze bruin en schuif naar de zijkant. Voeg dan de eieren toe en bak deze los. Dan de tauge en de kecap toevoegen, meng goed en bak de tauge zacht. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Meng het water erdoor en voeg dan de kwetiau toe en roer totdat alles gaar is geworden.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585038