Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Kwetiau Goreng Sayuran - gebakken rijstmie met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kwetiau Goreng Sayuran
gebakken rijstmie met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kwetiau / platte rijstmie, gekookt
5 gehaktballetjes
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode rawit
1 tomaat
1 worteletjes in dunne plak
5 takjes caisim/choisam
75 gr tauge
2 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1 theel zout
olie
2 eieren

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gehaktballetjes in dunne plakjes. Snijd de keriting, de rawit en de wortel in plakjes. Snijd de caisim en de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop de eieren op. Verhit in een pan olie en bak het ei als een omelet en snijd het daarna in reepjes.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de bumbu samen met de keriting en de rawit voor 4 minuten. Voeg dan de balletjes en de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de wortel, de caisim en de tauge toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de kwetiau, de kecap, de peper en het zout toevoegen en meng alles goed. Strooi de dadar erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420490