banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kwetiau Goreng Sayuran - gebakken rijstmie met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kwetiau Goreng Sayuran
gebakken rijstmie met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kwetiau / platte rijstmie, gekookt
5 gehaktballetjes
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 rode rawit
1 tomaat
1 worteletjes in dunne plak
5 takjes caisim/choisam
75 gr tauge
2 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1 theel zout
olie
2 eieren

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gehaktballetjes in dunne plakjes. Snijd de keriting, de rawit en de wortel in plakjes. Snijd de caisim en de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop de eieren op. Verhit in een pan olie en bak het ei als een omelet en snijd het daarna in reepjes.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de bumbu samen met de keriting en de rawit voor 4 minuten. Voeg dan de balletjes en de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de wortel, de caisim en de tauge toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de kwetiau, de kecap, de peper en het zout toevoegen en meng alles goed. Strooi de dadar erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586601