Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Jjajangmyeon - zwarte bonen mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jjajangmyeon
zwarte bonen mie

ingrediënten:
myeon mie (dunne vermicelli mie)
250 gr buikspek
2 eetl olie
7 eetl chunjang (zwarte bonen pasta)
9 radijsjes
2 aardappelen
1 courgette
3 uien
700 ml water
2 eelt maizena + 1 eetl water
 
bereiding:
Snijd het buikspek in dobbelsteentjes. Verhit 1 eetl olie in een wok en bak het spek totdat deze bruin en gaar is. Giet het overtollige vet af.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de chunjang voor 1 minuut. Giet eventuele olie af.
Snijd de radijsjes, de uien, de courgette en de aardappelen in blokjes.
Verhit de wok met het spek en voeg de groenten toe en bak deze voor 2 minuten.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees en de groenten toe. Laat het geheel zachtjes voor 20 minuten sudderen. Schuim daarna af.
Voeg de gefruite chunjang toe en meng dit er goed door. Meng de maizena met het water en voetg dit toe aan de 'soep' en roer het geheel totdat de saus kleverig is geworden.
 
Bereidt de mie volgens de gebruiksaanwijzing (verhit in een pan voldoende water en kook de mie voor 3 minuten). Giet de mie af en schep deze op een bord. Giet daarna de saus over de mie en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075