banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Jjajangmyeon - zwarte bonen mie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jjajangmyeon
zwarte bonen mie

ingrediënten:
myeon mie (dunne vermicelli mie)
250 gr buikspek
2 eetl olie
7 eetl chunjang (zwarte bonen pasta)
9 radijsjes
2 aardappelen
1 courgette
3 uien
700 ml water
2 eelt maizena + 1 eetl water
 
bereiding:
Snijd het buikspek in dobbelsteentjes. Verhit 1 eetl olie in een wok en bak het spek totdat deze bruin en gaar is. Giet het overtollige vet af.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de chunjang voor 1 minuut. Giet eventuele olie af.
Snijd de radijsjes, de uien, de courgette en de aardappelen in blokjes.
Verhit de wok met het spek en voeg de groenten toe en bak deze voor 2 minuten.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees en de groenten toe. Laat het geheel zachtjes voor 20 minuten sudderen. Schuim daarna af.
Voeg de gefruite chunjang toe en meng dit er goed door. Meng de maizena met het water en voetg dit toe aan de 'soep' en roer het geheel totdat de saus kleverig is geworden.
 
Bereidt de mie volgens de gebruiksaanwijzing (verhit in een pan voldoende water en kook de mie voor 3 minuten). Giet de mie af en schep deze op een bord. Giet daarna de saus over de mie en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37064503