banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 18 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 29 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Vissoep met wontons

Ingrediënten:
125 g grote gepelde garnalen
1 theell bieslook, gehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 eetl plantaardige olie
12 wontonvelletjes
1 ei, losgeklopt
850 ml visbouillon
175 gr visfilet, in stukjes
beetje chilisaus
rode lombok en bieslook, fijngehakt, om te garneren

Bereiding:
Snijd of hak een kwart van de garnalen in grove stukken en meng er het bieslook en het knoflook goed doorheen. Verhit de olie in en wok/wadjan en bak het garnalenmengsel 2 minuten. Haal de wok/wadjan daarna van het vuur en laat het garnalenmengsel helemaal afkoelen.
Leg de wontonvelletjes op een werkblad. Schep een beetje van de garnalenvulling in het midden, bestrijk de randen met het losgeklopte ei en vouw de vellen rechthoekig dicht. Zet de gevormde zakjes apart terwijl je de soep maakt.
Breng in een pan de visbouillon aan de kook, voeg vervolgens de vis en de rest van de garnalen toe en kook de bouillon 5 minuten.
Breng de gemaakte soep op smaak met de chilisaus, voeg dan de wontons toe en laat de soep nog 5 minuten koken. Schep de soep op in kommen en garneer met de gesneden lombok en bieslook.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36518031