1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Vissoep met wontons

Ingrediënten:
125 g grote gepelde garnalen
1 theell bieslook, gehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 eetl plantaardige olie
12 wontonvelletjes
1 ei, losgeklopt
850 ml visbouillon
175 gr visfilet, in stukjes
beetje chilisaus
rode lombok en bieslook, fijngehakt, om te garneren

Bereiding:
Snijd of hak een kwart van de garnalen in grove stukken en meng er het bieslook en het knoflook goed doorheen. Verhit de olie in en wok/wadjan en bak het garnalenmengsel 2 minuten. Haal de wok/wadjan daarna van het vuur en laat het garnalenmengsel helemaal afkoelen.
Leg de wontonvelletjes op een werkblad. Schep een beetje van de garnalenvulling in het midden, bestrijk de randen met het losgeklopte ei en vouw de vellen rechthoekig dicht. Zet de gevormde zakjes apart terwijl je de soep maakt.
Breng in een pan de visbouillon aan de kook, voeg vervolgens de vis en de rest van de garnalen toe en kook de bouillon 5 minuten.
Breng de gemaakte soep op smaak met de chilisaus, voeg dan de wontons toe en laat de soep nog 5 minuten koken. Schep de soep op in kommen en garneer met de gesneden lombok en bieslook.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980423