Recente Reacties

Wong Nga Bahk Tong
kruidige lichtgroene koolsoep

Ingrediënten:
1250 ml kippenbouillon (zie recept)
750 gr Chinese kool
1 cm jahe
2 teentjes knoflook
200 gr gekookte witte rijst (koud)
5 lente-uitjes
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1/2 theel sesam olie
1 eetl olie

Bereiding:
Hak de knoflook fijn. Rasp de jahe. Snijd de kool fijn. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de bouillon. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de bouillon en de rijst toe en laat dit 30 minuten zachtjes sudderen. Dan de kool en 4 lente-uitjes toevoegen en breng aan de kook. Dan op laag vuur 6 minuten laten sudderen. Meng de rijstwijn en de sesam olie erdoor en garneer het met 1 lente-uitje. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583342