Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Wong Nga Bahk Tong - kruidige lichtgroene koolsoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Wong Nga Bahk Tong
kruidige lichtgroene koolsoep

Ingrediënten:
1250 ml kippenbouillon (zie recept)
750 gr Chinese kool
1 cm jahe
2 teentjes knoflook
200 gr gekookte witte rijst (koud)
5 lente-uitjes
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1/2 theel sesam olie
1 eetl olie

Bereiding:
Hak de knoflook fijn. Rasp de jahe. Snijd de kool fijn. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de bouillon. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de bouillon en de rijst toe en laat dit 30 minuten zachtjes sudderen. Dan de kool en 4 lente-uitjes toevoegen en breng aan de kook. Dan op laag vuur 6 minuten laten sudderen. Meng de rijstwijn en de sesam olie erdoor en garneer het met 1 lente-uitje. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117622