Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Tan Hwa Po Ts'ai T'ang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tan Hwa Po Ts'ai T'ang
spinazie en ei soep
Ingrediënten:
150 gr. spinazie
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel witte peper
2 eieren

Bereiding:
Klop de eieren los en breng de bouillon met de peper aan de kook. Voeg hier de spinazie aan toe en giet al roerend de eieren door de soep. Nog even kort doorlaten koken totdat de eieren gestold zijn. Serveer direct.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091466