Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kandunu Patunu - Sambal aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kandunu Patunu
Sambal aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 rode lomboks
7 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje citroenbasilicum
1 ronde paarse aubergine
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de aubergine langzaam totdat het vruchtvlees zacht geworden is. Verwijder dan de schil en prak het vruchtvlees fijn. Wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten fijn tot een pasta.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433130