zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Sate babi sempurna - geroosterd varkensvlees
- Kaeng Hung Ley Muo - curry met varkensvlees
- Sambal rawit kecap
- Coto Makasar - rundvlees in een kruidige bouillon
- Ayam Bakar Klaten - geroosterde kip op Javaanse wijze
- Sate Klatak - sate van lamsvlees uit Yogyakarta
- Gai Sate - Thaise kipsate
- Ulang Ulang
- Ayam Panggang Sumatra - geroosterde gekruide kip
- Tumis ayam daun kari - geurige gebakken kip met met kerrie
Kandunu Patunu - Sambal aubergine


Kandunu Patunu
Sambal aubergine
Sambal aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 rode lomboks
7 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje citroenbasilicum
1 ronde paarse aubergine
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de aubergine langzaam totdat het vruchtvlees zacht geworden is. Verwijder dan de schil en prak het vruchtvlees fijn. Wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten fijn tot een pasta.
ingrediënten:
3 rode lomboks
7 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje citroenbasilicum
1 ronde paarse aubergine
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de aubergine langzaam totdat het vruchtvlees zacht geworden is. Verwijder dan de schil en prak het vruchtvlees fijn. Wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten fijn tot een pasta.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.