1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Krupuk Ikan Palembang
Kroepoek gemaakt van visdeeg
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
225 gr visfilets forel/makreel (ikan belida/ikan gabus)
450 gr tapiocameel
225 ml water
zout naar smaak
water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd eerst de vis zeer fijn en meng dit vervolgens met het water en het zout. Laat het mengsel 1 uurtje staan en meng dan het tapiocameel erdoor zodat een glad deeg gevormd wordt.Rol het deeg plat en snijd het in stukjes van 5x5 cm. Kook deze stukken in water totdat ze bovenkomen drijven en schep ze dan uit de pan. Plet de stukjes en laat deze drogen (zon/oven) Verhit in een wok/wadjan de olie middelmatig warm en bak de kruput voor 30 seconden en schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Verhit daarna de olie totdat het bijna gaat walmen en bak de krupuk nog voor 1 minuut totdat het krokant geworden is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999