banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon 1 Comment
Krupuk Udang - garnalen kroekoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Krupuk Udang
garnalen kroekoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gepelde garnalen
275 gr tapioca meel
1 theel zout
1 teel gemalen peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de garnalen en meng hierdoor het meel, het zout en de peper zodat er een dik deeg ontstaat. Verdeel het meel in drie porties. Vorm van het deeg rolletjes stoom deze voor 40-45 minuten. Laat de rolletjes daarna afkoelen. Snijd het deeg daarna in zeer dunne plakjes en laat deze plakjes uitdrogen. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de plakjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Henk · 3 years ago
    Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van die bagger van conimex of zo waar ze voor de vorm 1 garnaaltje hebben gebruikt (stelletje geldwolven).
    Kelas besar !

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39556106