Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
1 Comment
Krupuk Udang - garnalen kroekoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krupuk Udang
garnalen kroekoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gepelde garnalen
275 gr tapioca meel
1 theel zout
1 teel gemalen peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de garnalen en meng hierdoor het meel, het zout en de peper zodat er een dik deeg ontstaat. Verdeel het meel in drie porties. Vorm van het deeg rolletjes stoom deze voor 40-45 minuten. Laat de rolletjes daarna afkoelen. Snijd het deeg daarna in zeer dunne plakjes en laat deze plakjes uitdrogen. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de plakjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Henk · 5 years ago
    Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van die bagger van conimex of zo waar ze voor de vorm 1 garnaaltje hebben gebruikt (stelletje geldwolven).
    Kelas besar !

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934918