Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Krupuk Udang - garnalen kroekoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krupuk Udang
garnalen kroekoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gepelde garnalen
275 gr tapioca meel
1 theel zout
1 teel gemalen peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de garnalen en meng hierdoor het meel, het zout en de peper zodat er een dik deeg ontstaat. Verdeel het meel in drie porties. Vorm van het deeg rolletjes stoom deze voor 40-45 minuten. Laat de rolletjes daarna afkoelen. Snijd het deeg daarna in zeer dunne plakjes en laat deze plakjes uitdrogen. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de plakjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Henk · 4 years ago
    Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van die bagger van conimex of zo waar ze voor de vorm 1 garnaaltje hebben gebruikt (stelletje geldwolven).
    Kelas besar !

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029832