Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kulit Ayam Goreng Tepung - gekruid gebakken stukjes kippenvel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kulit Ayam Goreng Tepung
gekruid gebakken stukjes kippenvel


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kulit ayam / kippenvel
1/2 limoen, sap
125 gr maizena
olie

Haluskan:
bumbu:
$ teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vel in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het vel en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Wentel het vel door de maizena en kijp totdat de maizena aan het vel blijft kleven. Verhit in een pan de olie en bak de stukjes vel bruin en krokant. Serveer.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426932