zoeken
Recente reacties

9 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Sambal Lado Uwok - gestoomde sambal met ikan teri
- Ayam Piendang Serani
- Lalap Indonesia
- Sarang Burung Ikan Teri - knapperige vogelnestje met gedroogde visjes
- Ayam Besengek
- Ayam Suwir Kemangi - gesnipperde gestoofde kip met kemangi
- Be celeng gerangasem base bali - gemarineerd varkensvlees
- Acer Jahe
- Gang Garee Gai - matsaman kip curry
- Gule itik - eend in een pittige en kruidige kokossaus
Kulit Ayam Goreng Tepung - gekruid gebakken stukjes kippenvel


Kulit Ayam Goreng Tepung
gekruid gebakken stukjes kippenvel
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kulit ayam / kippenvel
1/2 limoen, sap
125 gr maizena
olie
Haluskan:
bumbu:
$ teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vel in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het vel en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Wentel het vel door de maizena en kijp totdat de maizena aan het vel blijft kleven. Verhit in een pan de olie en bak de stukjes vel bruin en krokant. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.