Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kulit Ayam Goreng Tepung - gekruid gebakken stukjes kippenvel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kulit Ayam Goreng Tepung
gekruid gebakken stukjes kippenvel


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kulit ayam / kippenvel
1/2 limoen, sap
125 gr maizena
olie

Haluskan:
bumbu:
$ teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vel in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het vel en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Wentel het vel door de maizena en kijp totdat de maizena aan het vel blijft kleven. Verhit in een pan de olie en bak de stukjes vel bruin en krokant. Serveer.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036357