logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Kulit Ayam Goreng Tepung
gekruid gebakken stukjes kippenvel


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kulit ayam / kippenvel
1/2 limoen, sap
125 gr maizena
olie

Haluskan:
bumbu:
$ teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1 cm jahe
3 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vel in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het vel en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken.
Wentel het vel door de maizena en kijp totdat de maizena aan het vel blijft kleven. Verhit in een pan de olie en bak de stukjes vel bruin en krokant. Serveer.



Add comment

Submit

who is online

We have 159 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151186