Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Ingkung Kraton - mild gekruide gestoofde haan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Ingkung Kraton
mild gekruide gestoofde haan
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 haan (1500 gr)
1 serehstengel, gekneusd
2 jeruk purut blad
1 salam blad
500 ml kokosmelk
zout naar smaak
1 theel rietsuiker
500 ml water

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
2 teentje knoflook
3 kemirinoten
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de haan in het water voor 90 minuten. Laat de haan daaran uitlekken en snijd deze in stukken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de sereh, de salam, de suikr, het zout en de juruk purut aan toe.
Vervolgens de haan aan toevoegen en alles nog onder regelmatig omscheppen nog 20 minuten zachtjes koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036759