Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Ingkung Kraton - mild gekruide gestoofde haan
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Ingkung Kraton
mild gekruide gestoofde haan
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 haan (1500 gr)
1 serehstengel, gekneusd
2 jeruk purut blad
1 salam blad
500 ml kokosmelk
zout naar smaak
1 theel rietsuiker
500 ml water

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
2 teentje knoflook
3 kemirinoten
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de haan in het water voor 90 minuten. Laat de haan daaran uitlekken en snijd deze in stukken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de sereh, de salam, de suikr, het zout en de juruk purut aan toe.
Vervolgens de haan aan toevoegen en alles nog onder regelmatig omscheppen nog 20 minuten zachtjes koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914165