logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam isak
zeer pittige kip uit Oost-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1 theel palmsuiker
500 ml water
2 tomaten
10 rode rawits
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 sereh stengel
9 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in vier stukken en marineer deze met de bumbu, het limoensap, het zout en de palmsuiker voor tenminste 30 minuten. Snijd de tomaten in stukjes
Verhit in een pan het water en voeg de kip met de marinade, de tomaten en de hele rawits toe en kook de kip zachtjes gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 249 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151391