Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Ayam isak - zeer pittige kip uit Oost-Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam isak
zeer pittige kip uit Oost-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1 theel palmsuiker
500 ml water
2 tomaten
10 rode rawits
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 sereh stengel
9 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in vier stukken en marineer deze met de bumbu, het limoensap, het zout en de palmsuiker voor tenminste 30 minuten. Snijd de tomaten in stukjes
Verhit in een pan het water en voeg de kip met de marinade, de tomaten en de hele rawits toe en kook de kip zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932565