Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam isak - zeer pittige kip uit Oost-Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam isak
zeer pittige kip uit Oost-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1 theel palmsuiker
500 ml water
2 tomaten
10 rode rawits
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 sereh stengel
9 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in vier stukken en marineer deze met de bumbu, het limoensap, het zout en de palmsuiker voor tenminste 30 minuten. Snijd de tomaten in stukjes
Verhit in een pan het water en voeg de kip met de marinade, de tomaten en de hele rawits toe en kook de kip zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036759