1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam isak
zeer pittige kip uit Oost-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1 theel palmsuiker
500 ml water
2 tomaten
10 rode rawits
 
Haluskan:
bumbu:
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 sereh stengel
9 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in vier stukken en marineer deze met de bumbu, het limoensap, het zout en de palmsuiker voor tenminste 30 minuten. Snijd de tomaten in stukjes
Verhit in een pan het water en voeg de kip met de marinade, de tomaten en de hele rawits toe en kook de kip zachtjes gaar.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795