Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Taukwa dan Tauge - tahu/tofu met tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Taukwa dan Tauge
tahu/tofu met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 blokken gele tahu/tofu (taukwa)
250 gr tauge
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel peper
2 eetl kecap manis
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dunne plakjes. Plek de knoflook. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook goudbruin. Voeg dan de tahu en de tauge toe en bak dit voor 4 minuten. Dan het zout, de peper en de kecap toevoegen en het geheel nog even kort bakken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025