1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bebek Geprek Sambal Matah
gebakken gekruide eend met sambal saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras, witte deel
1000 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
5 cm jahe
1/2 eetl ketumbar
1/2 theel zout

Bahan sambal matah:
ingrediënten sambal saus
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
10 rode rawits
1/2 theel trassi
2 jeruk purut blaadjes
2 sereh/citroengras, witte deel
1 eetl limoensap
3 eetl hete olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met de salam, de sereh en de bumbu en breng aan de kook. Dan de eend toevoegen en kook de eend vrijwel gaar. Schep de eend uit de pan en laat afkoelen.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de eend verder bruin en gaar. Schep dan de sambal matah over de eend en serveer.

Sambal matah:
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de rawits, de jeruk purut en de sereh fijn. Meng dit eerst met de trassi en het limoensap en roer dan de olie erdoor.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36077809