Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Lombok 2
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Lombok 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 rode lomboks
5 groene lomboks
2 theel trassi bakar
4 eetl water
1 eetl olie
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de lomboks en het zout fijn tot een pasta. Men de trassi met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta en voeg het trassiwater toe. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het voldoende is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909620