1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal lombok
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 rode lomboks
2 sjalotten
6 teentjes knoflook
2 eetl olie (kokos)
2 cm laos
1 theel trassi
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 theel asem
2 eetl water
zout naar smaak
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Bak eerst in een droge wok/wadjan de lomboks totdat ze licht verkleurd zijn. Ontpit vervolgens de lomboks en snijd deze zeer fijn en meng het met zout. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de laos tot een pasta en meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de pasta, de trassie en de gula jawa en fruit het geheel voor 3 minuten. Dan het asemwater toevoegen en nog 1 minuut laten bakken. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en zachtjes laten stoven totdat de olie vrijkomt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812432