1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 1 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal lombok
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 rode lomboks
2 sjalotten
6 teentjes knoflook
2 eetl olie (kokos)
2 cm laos
1 theel trassi
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 theel asem
2 eetl water
zout naar smaak
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Bak eerst in een droge wok/wadjan de lomboks totdat ze licht verkleurd zijn. Ontpit vervolgens de lomboks en snijd deze zeer fijn en meng het met zout. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de laos tot een pasta en meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de pasta, de trassie en de gula jawa en fruit het geheel voor 3 minuten. Dan het asemwater toevoegen en nog 1 minuut laten bakken. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en zachtjes laten stoven totdat de olie vrijkomt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35864086