Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Goreng Taoco
kwarteleitjes in groene pepersaus met tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 kwarteleitjes, gekookt
1 serai / sereh / citroengras
3 groene lomboks
1 jeruk purut blad
1 eetl tauco
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
bumbu:
3 groene lomboks
3 sjalotjes
6 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de sereh, de lomboks en de tauco voor 4 minuten. Voeg de eieren toe en meng goed. Dan de palmsuiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578357