Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sambal Goreng Taoco - kwarteleitjes in groene pepersaus met tauco
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Goreng Taoco
kwarteleitjes in groene pepersaus met tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 kwarteleitjes, gekookt
1 serai / sereh / citroengras
3 groene lomboks
1 jeruk purut blad
1 eetl tauco
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
bumbu:
3 groene lomboks
3 sjalotjes
6 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne ringen. Verhit in een pan olie en bak de eitjes rondom bruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, de sereh, de lomboks en de tauco voor 4 minuten. Voeg de eieren toe en meng goed. Dan de palmsuiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385