1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Bandeng Tauco
gebakken vis in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan bandeng/melkvis, anders zalm of rode poon (350 gr)
1/2 theel zout
olie
450 ml water
5 eetl kecap manis
4 eetl tauco
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 lente-ui

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze elke in 3 stukken. Bestrooi deze met het zout en laat 10 minuten staan. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis goudbruin en gaar en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks en de lente-ui in dikke plakjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het water en de kecap toe en breng aan de kook. Dan de tauco, de lomboks, de lente-ui en de vis toevoegen en kook het geheel zachtjes verder totdat de saus indikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367