banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Semur Bandeng Tauco - gebakken vis in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Bandeng Tauco
gebakken vis in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan bandeng/melkvis, anders zalm of rode poon (350 gr)
1/2 theel zout
olie
450 ml water
5 eetl kecap manis
4 eetl tauco
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 lente-ui

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze elke in 3 stukken. Bestrooi deze met het zout en laat 10 minuten staan. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis goudbruin en gaar en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks en de lente-ui in dikke plakjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het water en de kecap toe en breng aan de kook. Dan de tauco, de lomboks, de lente-ui en de vis toevoegen en kook het geheel zachtjes verder totdat de saus indikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40289676