logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sayur pedoh
sajoer gezouten vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pedoh (gezouten vis)
60 gr garnalen
2 eetl kokossolie
6 maïskolfjes
50 gr tempé
25 gr peteh
1 aubergine
100 gr kacang panjang
3 rode uien
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 blok kokoscreme (santen)
2 theel asem
(zout)

Cara membuat:
bereiding:
Ontdoe de vis van de graten. Wrijf of maal alle kruiden fijn en snijd de overige ingrediënten in stukjes. Fruit in een wok/wadjan in wat olie de kruiden voor 2 minuten en voeg dan wat water toe. Kook in dit mengsel de overige ingrediënten gaar. Wanneer de groenten bijna gaar zijn, de asem en de kokoscreme toevoegen en het geheel nog 5 minuten onder regelmatig roeren door laten koken

Add comment

Submit

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392211