banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayur pedoh - sajoer gezouten vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur pedoh
sajoer gezouten vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pedoh (gezouten vis)
60 gr garnalen
2 eetl kokossolie
6 maïskolfjes
50 gr tempé
25 gr peteh
1 aubergine
100 gr kacang panjang
3 rode uien
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 blok kokoscreme (santen)
2 theel asem
(zout)

Cara membuat:
bereiding:
Ontdoe de vis van de graten. Wrijf of maal alle kruiden fijn en snijd de overige ingrediënten in stukjes. Fruit in een wok/wadjan in wat olie de kruiden voor 2 minuten en voeg dan wat water toe. Kook in dit mengsel de overige ingrediënten gaar. Wanneer de groenten bijna gaar zijn, de asem en de kokoscreme toevoegen en het geheel nog 5 minuten onder regelmatig roeren door laten koken
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39814668