sajoer gezouten vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pedoh (gezouten vis)
60 gr garnalen
2 eetl kokossolie
6 maïskolfjes
50 gr tempé
25 gr peteh
1 aubergine
100 gr kacang panjang
3 rode uien
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 blok kokoscreme (santen)
2 theel asem
(zout)
Cara membuat:
bereiding:
Ontdoe de vis van de graten. Wrijf of maal alle kruiden fijn en snijd de overige ingrediënten in stukjes. Fruit in een wok/wadjan in wat olie de kruiden voor 2 minuten en voeg dan wat water toe. Kook in dit mengsel de overige ingrediënten gaar. Wanneer de groenten bijna gaar zijn, de asem en de kokoscreme toevoegen en het geheel nog 5 minuten onder regelmatig roeren door laten koken
ingrediënten:
1 pedoh (gezouten vis)
60 gr garnalen
2 eetl kokossolie
6 maïskolfjes
50 gr tempé
25 gr peteh
1 aubergine
100 gr kacang panjang
3 rode uien
3 rode lomboks
1 theel trassie
1 blok kokoscreme (santen)
2 theel asem
(zout)
Cara membuat:
bereiding:
Ontdoe de vis van de graten. Wrijf of maal alle kruiden fijn en snijd de overige ingrediënten in stukjes. Fruit in een wok/wadjan in wat olie de kruiden voor 2 minuten en voeg dan wat water toe. Kook in dit mengsel de overige ingrediënten gaar. Wanneer de groenten bijna gaar zijn, de asem en de kokoscreme toevoegen en het geheel nog 5 minuten onder regelmatig roeren door laten koken