logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Semur Ikan Nila Jagung
tilapia met mais in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
materiaal
600 gr tilapia
2 theel limoensap
1/4 theel zout
4 eetl olie
3 cm laos
2 sereh/citroengras
3 salam blaadjes
750 ml water
5 eetl kecap manis
2 eetl asamwater
100 gr mais

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
4 cm kunyit
1 eetl ketumbar
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken en bestrooi deze met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg het water en de vis toe en breng aan de kook. Dan het kecap, het asamwater en de mais toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 70 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175856