1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Ikan Nila Jagung
tilapia met mais in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
materiaal
600 gr tilapia
2 theel limoensap
1/4 theel zout
4 eetl olie
3 cm laos
2 sereh/citroengras
3 salam blaadjes
750 ml water
5 eetl kecap manis
2 eetl asamwater
100 gr mais

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
4 cm kunyit
1 eetl ketumbar
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in stukken en bestrooi deze met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg het water en de vis toe en breng aan de kook. Dan het kecap, het asamwater en de mais toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446