Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Panada - Pasteitjes met gerookte vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Panada
Pasteitjes met gerookte vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 theel, ragi (anders gist)
5 eetl. lauw water
750 gr bloem
3 eieren
160 g kristalsuiker
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
olie

bahan-bahan vulling:
pampis cakalangfufu (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Los de ragi op in het water. Meng de eieren, de suiker, de kokosmelk en het zout met het meel. Vervolgens de ragi erdoor heen mengen totdat er een mooi glad deeg gevormd wordt. Afdekken en 2 uur laten rijzen. Verdeel het meel in bolletjes en rol deze plat. Schep 1 eetl vulling per bolletje en vorm dit tot een halvemaan. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de halvemaantjes in 3 minuten goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064747