logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Panada
Pasteitjes met gerookte vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 theel, ragi (anders gist)
5 eetl. lauw water
750 gr bloem
3 eieren
160 g kristalsuiker
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
olie

bahan-bahan vulling:
pampis cakalangfufu (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Los de ragi op in het water. Meng de eieren, de suiker, de kokosmelk en het zout met het meel. Vervolgens de ragi erdoor heen mengen totdat er een mooi glad deeg gevormd wordt. Afdekken en 2 uur laten rijzen. Verdeel het meel in bolletjes en rol deze plat. Schep 1 eetl vulling per bolletje en vorm dit tot een halvemaan. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de halvemaantjes in 3 minuten goudbruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 72 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176462