banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Panada - Pasteitjes met gerookte vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Panada
Pasteitjes met gerookte vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 theel, ragi (anders gist)
5 eetl. lauw water
750 gr bloem
3 eieren
160 g kristalsuiker
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
olie

bahan-bahan vulling:
pampis cakalangfufu (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Los de ragi op in het water. Meng de eieren, de suiker, de kokosmelk en het zout met het meel. Vervolgens de ragi erdoor heen mengen totdat er een mooi glad deeg gevormd wordt. Afdekken en 2 uur laten rijzen. Verdeel het meel in bolletjes en rol deze plat. Schep 1 eetl vulling per bolletje en vorm dit tot een halvemaan. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de halvemaantjes in 3 minuten goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985638