Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Panada - Pasteitjes met gerookte vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Panada
Pasteitjes met gerookte vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 theel, ragi (anders gist)
5 eetl. lauw water
750 gr bloem
3 eieren
160 g kristalsuiker
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
olie

bahan-bahan vulling:
pampis cakalangfufu (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Los de ragi op in het water. Meng de eieren, de suiker, de kokosmelk en het zout met het meel. Vervolgens de ragi erdoor heen mengen totdat er een mooi glad deeg gevormd wordt. Afdekken en 2 uur laten rijzen. Verdeel het meel in bolletjes en rol deze plat. Schep 1 eetl vulling per bolletje en vorm dit tot een halvemaan. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de halvemaantjes in 3 minuten goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812303