zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Wedang Gedang - banaan in een palmsuiker drankje
- Gulai Telur Kemangi - in gekruide kokosmelk gepocheerde eieren
- Serutu Wayang - kleine loempia's
- Asinan Nanas - zoetzoer van ananas
- Ayam Kerrie Putih - kip in witte kerrie
- Tom Ga Kai - Kippensoep met mango
- Sambal kelapa - Sambal met geraspte kokos
- Loempoek - lumpuk - gebakken lever
- Sambal goreng kentang kering
- Ayam Merica - kip in kruidige saus
Sawsawang Suka - knoflook-soja-azijn dipsaus


Sawsawang Suka
knoflook-soja-azijn dipsaus
knoflook-soja-azijn dipsaus
ingrediënten:
4 teentjes knoflook
4 eetl ketjap
6 eetl suka (anders appelazijn of 4 1/2 eetl rijstazijn)
1/4 theel zout of naar smaak
1/4 theel gemalen peper
1/8 theel cayennepeper
Bereiding:
Pers de knoflook uit en meng alles goed door elkaar.
4 teentjes knoflook
4 eetl ketjap
6 eetl suka (anders appelazijn of 4 1/2 eetl rijstazijn)
1/4 theel zout of naar smaak
1/4 theel gemalen peper
1/8 theel cayennepeper
Bereiding:
Pers de knoflook uit en meng alles goed door elkaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.