Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dubu Jorim - pittig gebakken tahu met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dubu Jorim
pittig gebakken tahu met saus

Ingrediënten:
500 gr tahu/tofu
1 eetl olie

ingrediënten saus:
3 eetl licht soja saus
3 eetl water
1 eetl sesam olie
1 theel palmsuiker
1 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 theel sesam zaad
2 teentjes knoflook
2 lente-ui

Bereiding:
Snijd de tahu in plakken van 1 1/2 cm dikte en droog deze af. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een platte pan de olie en voeg de tahu toe en bak deze in 8 minuten rondom goudbruin.
Schep dan de saus over en onder de tahu en laat dit op laag vuur voor 6 minuten stoven (3 minuten elke zijde). Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857