Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dubu Jorim - pittig gebakken tahu met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dubu Jorim
pittig gebakken tahu met saus

Ingrediënten:
500 gr tahu/tofu
1 eetl olie

ingrediënten saus:
3 eetl licht soja saus
3 eetl water
1 eetl sesam olie
1 theel palmsuiker
1 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 theel sesam zaad
2 teentjes knoflook
2 lente-ui

Bereiding:
Snijd de tahu in plakken van 1 1/2 cm dikte en droog deze af. Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Verhit in een platte pan de olie en voeg de tahu toe en bak deze in 8 minuten rondom goudbruin.
Schep dan de saus over en onder de tahu en laat dit op laag vuur voor 6 minuten stoven (3 minuten elke zijde). Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891