1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Serutu Wayang
kleine loempia's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 eieren
1 eetl rijstmeel
1 rode lombok
zout naar smaak
10 loempiavellen
olie

Taburan:
garnering:
chilisaus

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de sjalotten of snijd deze fijn. Snijd de lombok en de knoflook fijn. Meng het gehakt met 1 ei, de sjalotten, de knoflook, de lombok, het zout en het meel. Snijd de loempiavellen in vieren. Leg op elk stuk wat van het mengsel en rol deze dun op (dikte 1 cm).Bestrijk de uiteinden met wat geklutst ei.
Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de loempiaatjes goudbruin en gaar. Serveer deze met de chilisaus.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765516