1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Serutu Wayang
kleine loempia's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 eieren
1 eetl rijstmeel
1 rode lombok
zout naar smaak
10 loempiavellen
olie

Taburan:
garnering:
chilisaus

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de sjalotten of snijd deze fijn. Snijd de lombok en de knoflook fijn. Meng het gehakt met 1 ei, de sjalotten, de knoflook, de lombok, het zout en het meel. Snijd de loempiavellen in vieren. Leg op elk stuk wat van het mengsel en rol deze dun op (dikte 1 cm).Bestrijk de uiteinden met wat geklutst ei.
Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur de loempiaatjes goudbruin en gaar. Serveer deze met de chilisaus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999