logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Siomay      
gestoomde gehakt/gernalen balletjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr varkensgehakt
200 gr gehakte garnalen
250 gr tapioca bloem
1 ei
1/2 theel zout
1 theel peper
1 lente uitje
6 shi take paddestoelen
1 theel sesame olie
kulit pangsit / won ton velletjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lente ui en de shi take fijn. Meng het gehakt, de garnalen, de bloem, het ei, het zout, de peper, de lente ui, de shi take en de sesame olie goed door elkaar. Schep wat van het mengsel op een kulit pansit vel en vouw deze dicht. Herhaal. Stoom daarna de siomay voor 30 minuten totdat deze gaar zijn.

Add comment

Submit

who is online

We have 141 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180331