banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Tumis Kemangi - roerbak van tahu met citroenbasilicum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Tumis Kemangi
roerbak van tahu met citroenbasilicum

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tahu
1/2 theel zout
1 theel peper
maizena/bloem
olie
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode rawits, ontpit
1 theel terasi/trasi bakar
1 tomaat
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap manis
5 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 3 cm. Bestrooi de blokjes met het zout, de peper en lichtjes met de maizena. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet apart.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de tomaat en de rawits in dunne plakjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de trasi voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, de palmsuiker en het zout toe en bak de tomaat zacht. Dan de tahu en de kecap toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kemangi erdoor scheppen en bak deze zacht. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 366 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585463