banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Icon Write a comment
Tahu Tumis Kemangi - roerbak van tahu met citroenbasilicum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Tumis Kemangi
roerbak van tahu met citroenbasilicum

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tahu
1/2 theel zout
1 theel peper
maizena/bloem
olie
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode rawits, ontpit
1 theel terasi/trasi bakar
1 tomaat
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl kecap manis
5 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 3 cm. Bestrooi de blokjes met het zout, de peper en lichtjes met de maizena. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet apart.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de tomaat en de rawits in dunne plakjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de trasi voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, de palmsuiker en het zout toe en bak de tomaat zacht. Dan de tahu en de kecap toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kemangi erdoor scheppen en bak deze zacht. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38075222