banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu ungkep woku - geel gestoofde tofu in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu ungkep woku
geel gestoofde tofu in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 stukjes tahu kuning (zie recept)
4 jeruk purut blaadjes
2 pandan blad
1 kunyit blad
3 stengels kemangi
1 sereh
2 prei
1 tomaat
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
300 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1 cm kunyit
1 cm jahe
2 rode rawits
2 kemiri noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jeruk purut, de pandan, de kunyit in dunne reepjes. Snijd de prei in 1 cm dikke ringen en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit een pan en voeg de bumbu, de jeruk purut, pandan, kunyit, sereh, kemangi, prei, tomaat, zout, peper en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan het water toevoegen en de tahu en laat het geheel zachtjes stoven totdat alles is ingetrokken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564763