Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gangan udang - in kokosmelk gestoofde garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gangan udang
in kokosmelk gestoofde garnalen

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr garnalen
1 tomaat
1 sereh
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
250 ml santen asli
1 eetl olie
 
Haluskan:
Bumbu:
2 lomboks
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 theel trasi
1 cm jahe
2 cm laos
2 cm kunyit
zout en peper naar smaak
 
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in dunne plakjes en pel de garnalen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten samen met de sereh, de salam en de jeruk purut. Voeg dan de tomaat, de santen en de garnalen toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068775