1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gangan Daun Mengkudu
Red snapper in gekruide kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 red snapper
100 gr mengkudu/bentis blad
4 cm laos, gekneusd
1000 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 theel palmsuiker
100 gr gerapste kokos
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm kencur
2 theel ketumbar
1 theel trasi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het bentis blad in dunne reepjes en kook deze voor 30 minuten in kokend water en laat deze daarna afkoelen. Rooster de kokos in een droge koekepan goudbruin en wrijf of stamp het daarna fijn. Snijd de vis in moten.
Verhit in een wok de santen en meng daardoor de boemboe en de suiker en voeg de laos toe. Als de kokosmelk kookt voeg dan het bentis blad, de vis, de kokos en het zout toe en laat het zachtjes 30 minuten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980570