1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pindang Tetel
rundvleessoep uit Probolinggo


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
200 gr borstlap (rund)
2500 ml water
2 cm laos
1 salam blad
1 sereh/citroengras
3 eetl bawang goreng
3 theel zout
5 theel palmsuiker
2 lente-uitjes
100 gr kroepoek
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 kluwek
1 theek ketumbar
2 rode lomboks
1 cm jahe
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding;
Hak het vlees grof. Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar en laat 2250 ml bouillon achter. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui in plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos, de salam, de sereh en de bawang goreng voor 4 minuten. Voeg dit met het zout, de peper, de palmsuiker toe aan de soep en meng goed. Kook het geheel verder gaar.
Leg kroepoek in een soepkom en schep de soep erover. Strooi de lente-ui erop en serveer.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446