banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pindang Tetel
rundvleessoep uit Probolinggo


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
200 gr borstlap (rund)
2500 ml water
2 cm laos
1 salam blad
1 sereh/citroengras
3 eetl bawang goreng
3 theel zout
5 theel palmsuiker
2 lente-uitjes
100 gr kroepoek
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 kluwek
1 theek ketumbar
2 rode lomboks
1 cm jahe
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding;
Hak het vlees grof. Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar en laat 2250 ml bouillon achter. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui in plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos, de salam, de sereh en de bawang goreng voor 4 minuten. Voeg dit met het zout, de peper, de palmsuiker toe aan de soep en meng goed. Kook het geheel verder gaar.
Leg kroepoek in een soepkom en schep de soep erover. Strooi de lente-ui erop en serveer.



Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250792